Email:barretchou@163.comShenzhen Caimei štampanje Co., Ltd

Shenzhen Caimei štampanje Co., Ltd

o nama
Kontaktirajte nas

Shenzhen Caimei štampanje Co., Ltd

Dodati: Caimei štampanje industrijski Park, Guangyayuan Bantian, Buji grad

Longgang okruga, 518129 Shenzhen, Kina

Tel:+86-137-1462-2004

Telefon/fax:+86-755-89605246

E-mail: Sales@caimeiprint-China.com

o nama

Shenzhen Caimei štampanje Co., Ltd. je osnovana 1996 godine, sa uvozom i izvozom u pravu enterprise. U proteklih desetak godina, se oslanjaju na untiring potraga za štampanje kvalitet i zadovoljstvo klijenta, Caimei štampe je već postao jedan od prvih deset štampanja poduhvat Shenzhen sa godišnja proizvodnja preko 100 miliona juana. Caimei pokriva oblast "fabrika" 20 000 kvadratnih metara, trenutno imamo skoro 700 osoblje, uključujući profesionalni tehničar i višeg menadžmenta od 150 ljudi.

Smo predstavili desetina svetskih najnapredniji pripreme za štampu, štampanje, bindery oprema, i aktivno usvojili modernizacija upravljanja, ovo je nama kao jedan od poznatih kompanija za izradu slika u Shenzhen. Caimei štampanje je više puta procenjena kao "Observing ugovor i pouzdana preduzeća", i je neki imenovanih proizvođača za publikacije državnog novinare i objavljivanje administracije.

Caimei će, kako je posvetio, pružajući klijentima dizajn, tablica, štampanje i sistem distribucije jednokratnu usluge, asortiman proizvoda pokriva sve vrste tvrdi povez i meki povez publikacija, dečiji knjigu, odbor knjigu, magazin, albuma, uputstvo za upotrebu, Poster, letak & brošuru, Notebook, fascikle, ambalaže kutiju, kalendara i tako dalje.

Kompanija je uvek pridržavaju"ljudi orijentisano, kulture za osnovnu, kvalitet za dušu, usluga za principi" kao teorija upravljanja u toku razvoja. Caimei je uspostavila dugoročni poslovni odnos sa mnogo poznatih preduzeća iz oblasti domaće i inostrane. Sa takvim specijalizacija, prilagođavanja, raznovrstan usluge, Uhvatit ćemo sve vaše zahteve za izradu fotografija.

VRHUNSKI KVALITET, VRHUNSKE USLUGE, NAJBOLJI ŠTAMPAČ U AZIJI... To je naš cilj...